Livet och Teatern

teaterVarför heter er blogg “Teaterbloggen”?
Allt är väl kultur? Hur vi bor, vad vi äter, vad vi klär på oss, hur vi pratar, hur vi umgås, politik, katter, att blogga ­ allt handlar om kultur. Men det blir ändå mycket av sådant som oftast kallas kultur. I mitt jobb träffar jag författare, musiker och artister av olika slag ­ då delar jag med mig av dessa möten till bloggens läsare. om du vill handla billigt kolla in asos rabattkod
Ni är flera skribenter i bloggen?
Jag heter Rosemari Södergren, har jobbat som journalist i mer än ett decennium men är sedan fem år tillbaka ansvarig för LOs kommunikation på Internet. Jag skriver 95 procent av det som kommer in. Cobran är en 14-årig, nära släkting till mig, som spelar gitarr och ser alldeles för mycket på anime. Den tredje vill vara anonym men det han inte kan om anime är inte värt att veta.
Du har sagt att teater är viktigare än politik. Berätta hur du tänker. Teater påverkar oss mer än många politiska tal ­ säg ett politiskt tal som fått dig att se livet på ett nytt sätt? Oftast inte många. Filmer, böcker, dikter, tavlor ­ av dem har du säkert många gånger fått nya tankar och nytt sätt att se på livet.